Informatie Coronavirus (COVID-19)

Wij houden de nieuwsberichten over het Coronavirus dagelijks in de gaten en handelen waar nodig. Recreatiecentrum de Kluft volgt de richtlijnen van het RIVM, brancheorganisatie Recron en overheden.

Onze camping is helaas gesloten t/m 28 april a.s. Alle gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen zijn op basis van de noodverordening van Veiligheidsregio IJsselland gesloten. Zo nu ook de watertappunten en chemisch toilet aan de buitenzijde van de gebouwen.

Wel kunt u overnachten in een Weerribbenlodge, Veenhuisje, Tiny House of hotelkamer. Deze beschikken allen over eigen sanitaire voorzieningen.

Faciliteiten Om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, heeft het kabinet zondag 15 maart jl. besloten om ook de horecagelegenheden te sluiten. Het restaurant blijft daarom tot nader order gesloten. Vooralsnog hebben wij de snackbar, ook voor afhalen, helaas gesloten. Wij hopen u op korte termijn wel te kunnen voorzien van diverse snacks en broodjesservice.

Wij kunnen ons voorstellen dat u ook met veel vragen zit, onder andere over uw reservering. Er is hier sprake van een crisissituatie die in geen enkel opzicht was te voorzien en waar we met zijn allen doorheen moeten. Weet dat wij u uiteraard zo goed mogelijk op de hoogte houden.

Denk goed om u zelf en om elkaar!

De nieuwe noodverordening kunt u hier lezen: https://www.vrijsselland.nl/wp-content/uploads/2020/03/Noodverordening-COVID-19-VR-IJsselland-27-03-2020.pdf

RIVM maatregelen Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM-richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd: – Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid) – 1,5 meter afstand houden, overal – Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen – Geen samenscholing toegestaan, minimaal sociaal contact

De Kluft maatregelen
Op Recreatiecentrum de Kluft gelden : – Receptie: maximaal 1 gast mag naar binnen, indien noodzakelijk. Stel indien mogelijk uw vragen per mail of telefonisch. – Speeltuin: alleen toegankelijk voor kinderen (tenzij u met uw gezin de enige bent). Wij vragen u ook om vooral zelf extra hygiëne maatregelen te nemen. Denk daarbij niet alleen aan uzelf, maar ook aan anderen. – U kunt geen bezoek ontvangen. – Op het gehele Recreatiecentrum staan wij samenscholing niet toe: dus ook geen opa/oma, kinderen en kleinkinderen.

Omdat het over de gezondheid van onze gasten en medewerkers gaat, zullen wij deze regels strikt handhaven.

Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. Het virus verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort. Wie geen symptomen vertoont, vormt amper besmettingsgevaar. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:
– Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
– Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Ik heb een vakantie geboekt bij Recreatiecentrum de Kluft, maar in verband met het Coronavirus wil ik mijn vakantie afzeggen. Krijg ik het geld terug? Nederland, Recreatiecentrum de Kluft en de gemeente Steenwijkerland zijn niet ‘op slot gezet’ door de overheid. Indien u uw verblijf wilt annuleren vanwege het Coronavirus dan kunt u uw verblijfskosten niet terug ontvangen. Hierbij zijn de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing en dat betekent dat u een deel of het geheel (bij annulering op de dag van de ingangsdatum) van de overeen gekomen prijs zal moeten betalen.

Ik heb het Coronavirus en daarom moet ik mijn verblijf bij Recreatiecentrum de Kluft annuleren. Hoe werkt dit?
Indien u een eigen annuleringsverzekering heeft afgesloten kunt u bij uw eigen verzekering informeren over een eventuele vergoeding voor uw annulering. Indien u bij ons een annuleringsfonds heeft afgesloten zijn wij een verklaring nodig van uw huisarts. Neemt u hiervoor contact op met onze receptionistes. Wij zullen u dan een paar vragen stellen en op basis hiervan uw situatie beoordelen.

Getagd met , ,
Geplaatst in Geen categorie

Widget bootverhuur
Widget supplanken

Widget fietsverhuur2
widget-sloepverhuur>