Reglement

alles_canping

Aankomst en vertrek gasten
Bij aankomst en vertrek dient u zich te melden bij de receptie. U kunt op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur op de plaats terecht. De plaats moet voor 12.00 uur vrij zijn. Buiten het hoogseizoen is het, in overleg, mogelijk om langer te verblijven.

Aansprakelijkheid
Gasten van Recreatiecentrum De Kluft zijn ten volle aansprakelijk voor schade aan eigendommen van het Recreatiecentrum. De directie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheidvoor de gevolgen van ongevallen en persoonlijk letsel. Tevens is de directe niet aansprakelijk voor beschadiging, verlies en diefstal van eigendommen van gasten.

Auto
Auto’s parkeren is alleen toegestaan op de officiële parkeerplaatsen. In- en uitladen zo kort mogelijk houden en alleen bij aankomst en vertrek. Op het verharde gedeelte blijven. Wij streven naar een autovrij terrein. Maximum snelheid 6 km/u.

Barbecue
Barbecuen is uitsluitend van de grond af en met kolen toegestaan. Open vuur is verboden, dus ook geen vuurkorf!!

Bezoekers
Bezoekers zijn van harte welkom op de camping. Bezoekers kunnen de auto op de parkeerplaats voor de slagboom of bij het natuurpad parkeren. Bezoekers mogen geen hond meenemen. Als gast bent u verantwoordelijk voor uw bezoek. Laten ook zij zich houden aan de campingregels.

Boot
Een (vis)bootje, zonder vast dak, met een maximum lengte van 5 meter is toegestaan op de camping (tarief zie prijslijst). Voor grotere bote hebben wij plaats in de jachthaven. Boten kunnen via de helling te water worden gelaten. In de Weerribben-Wieden mag niet harder dan 6 km/u worden gevaren.

Broodboetiek
Deze bevindt zich in de snackbar. U kunt hier iedere morgen van 08.00 uur tot 12.00 verse broodjes kopen.

Campingvoorwaarden
Wij hanteren de standaard voorwaarden van de Recron. Onze leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Zwolle, deze zijn voor een ieder te verkrijgen bij de receptie. De directie kan een ieder de toegang tot het terrein verbieden of ontzeggen.

Hekken etc.
Het is niet toegestaan om hekjes, palen, vaste windschermen of partytenten te plaatsen.

Huisdieren
Huisdieren zijn toegestaan op de daarvoor bestemde kampeerplaatsen. Gasten mogen maximaal 1 huisdier per kampeerplaats houden. Honden dienen altijd kort aangelijnd te zijn. Het uitlaten van honden dient buiten het terrein te gebeuren.

Kampeerplaats
U dient uw kampeermiddel precies in het midden van de kampeerplaats zetten. Het midden van de plaats wordt aangegeven door een genummerde paal. Het plaatsen van partytenten is niet toegestaan.

Post
U kunt post laten bezorgen en versturen. De binnengekomen post is vanaf 16.00 uur af te halen bij de receptie. De uitgaande post kunt u in de rode brievenbus bij de receptie posten, deze wordt dagelijks door ons gelicht en naar een T.N.T. bus gebracht.

Receptie
Bij aankomst en vertrek dient u zich hier te melden, eventuele openstaande bedragen kunnen hier worden voldaan. U kunt gebruik maken van uw pinpas, visa en eurocard/mastercard. U vindt hier alle informatie en antwoord op uw vragen over de camping en omgeving.

Recreatiegebouw
Het recreatiegebouw is gelegen achter de speeltuin en is, in het bijzijn van het recreatieteam, geopend. ( tijdens Hemelvaart, Pinksteren, hoogseizoen )

Reservering vakantieplaatsen
Als u een specifieke kampeerplaats hebt gereserveerd, dan kunnen wij geen waterdichte garantie geven dat die kampeerplaats ter beschikking zal zijn. Er kunnen omstandigheden zijn waardoor wij een voorbehoud moeten maken. Daarvoor vragen wij begrip.

Rust
Wij vragen u zo weinig mogelijk met de auto over het terrein te rijden. De maximum snelheid is 6 km/u. Brommen is niet toegestaan. Luide muziek is verboden, met dien verstande dat radio of TV nooit buiten hoorbaar mogen zijn. Voor 08.00 uur en na 21.00 uur dient onnodig lawaai vermeden te worden. Van 23.00 uur tot 08.00 uur is absolute stilte verplicht. De slagboom bij de ingang is dan ook gesloten. Bezoek mag zich tussen laatstgenoemde tijden niet op het terrein bevinden. Laat hun ook niet toeterend wegrijden.

Sanitair
Wij beschikken over 5 toiletgebouwen, deze worden regelmatig en goed schoongehouden. De toiletgebouwen op de camping en bij de jachthaven hebben een speciale kinderhoek. Één toiletgebouw op de camping en de jachthaven heeft een douche / toilet voor minder validen. Alle toiletgebouwen werken met een sep-key Wilt u ervoor zorgen dat kinderen geen speelplaats van de wasgelegenheden maken, laat kleine kinderen onder begeleiding naar het toiletgebouw gaan. Laten we het ook met elkaar proberen schoon te houden.

Snackbar
Deze bevindt zich evenals de broodboetiek naast het hotel en is dagelijks geopend van 12.00 uur tot 22.00 uur. In het voor- en naseizoen gelden er gewijzigde openingstijden.

Stroom
De stroomcapaciteit bedraagt 6 ampère (1320 Watt).

Sep-Key
De Sep-Key kunt u gebruiken voor de slagboom en tevens voor de douche en warm water. U kunt de Sep-Key verkrijgen door bij aankomst een borg te betalen van € 25,00. Wanneer u vertrekt en daarbij de sleutel inlevert krijgt u deze borg weer terug. U kunt deze elektronische sleutel bij betaling van een aantal euro’s bij de balie van de receptie laten opladen, ook kunt u de Sep-Key automaat bij de ingang van de receptie en bij het havenmeesterkantoor gebruiken om zelf de sleutel op te laden. Het tegoed wat op de Sep-key staat, kunt u gebruiken om de douches en warm water te betalen (€ 0,10 per minuut). Wanneer u vertrekt en de sleutel inlevert krijgt u het geld wat er nog opstaat retour. BELANGRIJK: bij verlies van de Sep-Key bent u de borg kwijt.

Vissen
Altijd nodig : Geldige vispas of een vergunning van de camping welke bij de receptie te verkrijgen is.

Wasserette
In het gebouw van de havenmeester en in het recreatiegebouw vindt u een wasserette met wasmachine, droogtrommel, centrifuge en strijkgelegenheid.

Winkel
De winkel staat op het jachthaventerrein en is vanaf de meivakantie geopend. Ook hier kunt u iedere dag verse broodjes, kranten etc. kopen. De openingstijden vindt u op het publicatiebord.

kamperen_water_weerribben

RECREATIECENTRUM

Wordt één met de natuur en verblijf in een van onze gerenoveerde gezellige blokhutten.

binnen en buitenACTIVITEITEN

Wordt één met de natuur en verblijf in een van onze gerenoveerde gezellige blokhutten.

kanoschool
VOLG ONS

Wordt één met de natuur en verblijf in een van onze gerenoveerde gezellige blokhutten.

Widget bootverhuur
Widget supplanken

Widget fietsverhuur2
widget-sloepverhuur>