Informatie Coronavirus (COVID-19)

Wij houden de nieuwsberichten over het Coronavirus dagelijks in de gaten en handelen waar nodig. Recreatiecentrum de Kluft volgt de richtlijnen van het RIVM, brancheorganisatie Recron en overheden.

De Veiligheidsregio heeft besloten om campings in de regio IJsselland te openen onder strikte voorwaarden. Vanaf 15 juni j.l. is het weer mogelijk om gebruik te maken van de toiletgebouwen, doucheruimtes en spoelbakken: de zogenoemde ‘gedeelde sanitaire voorzieningen’.

Een accommodatie huren of overnachten in een camper of caravan is mogelijk, mits het gaat om 1 huishouden: personen die wonen in één huis.

Overnachten in een Weerribbenlodge, Veenhuisje, Tiny House, hotelkamer of trekkershut is ook weer mogelijk.

Wat is mogelijk in Coronatijd?

– Overnachten in een Weerribbenlodge

– Overnachten in een Veenhuisje

– Overnachten in een Tiny House

– Overnachten in de groepsaccommodatie

Dit uiteraard uitsluitend met mensen uit eigen huishouden.

Faciliteiten In de winterperiode zijn onze faciliteiten zoals o.a. snackbar en restaurant gesloten

Wij kunnen ons voorstellen dat u met veel vragen zit, onder andere over uw reservering. Wij staan u graag te woord. Onze receptie is dagelijks geopend van 9.00 – 16.00 uur. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij u vriendelijk uw reserveringsnummer bij de hand te houden. Mailen mag natuurlijk ook, wilt u dan ook uw reserveringsnummer vermelden?

Denk goed om u zelf en om elkaar!

De nieuwe noodverordening kunt u hier lezen: https://www.vrijsselland.nl/wp-content/uploads/2020/03/Noodverordening-COVID-19-VR-IJsselland-27-03-2020.pdf

Voor antwoord op veelgestelde vragen kunt u terecht op: https://www.vrijsselland.nl/vragen-en-antwoorden-over-recreatie-en-toerisme/

RIVM maatregelen Wij verwachten dat u zich houdt aan de RIVM-richtlijnen. De belangrijkste regels nogmaals opgesomd: – Blijf thuis bij klachten (dus ook bij verkoudheid) – 1,5 meter afstand houden, overal – Denk aan uw eigen hygiëne én dat van anderen – Geen samenscholing toegestaan, minimaal sociaal contact

De Kluft maatregelen
Op Recreatiecentrum de Kluft gelden : – Receptie: maximaal 1 gast mag naar binnen, indien noodzakelijk. Stel indien mogelijk uw vragen per mail of telefonisch. – Speeltuin: alleen toegankelijk voor kinderen (tenzij u met uw gezin de enige bent). Wij vragen u ook om vooral zelf extra hygiëne maatregelen te nemen. Denk daarbij niet alleen aan uzelf, maar ook aan anderen. – U kunt geen bezoek ontvangen. – Op het gehele Recreatiecentrum staan wij samenscholing niet toe: dus ook geen opa/oma, kinderen en kleinkinderen.

Omdat het over de gezondheid van onze gasten en medewerkers gaat, zullen wij deze regels strikt handhaven.

Daarnaast dragen we, zoals u gewend bent, zorg voor een goede hygiëne op onze locaties. Het virus verspreidt zich vooral via hoest- en niesdruppeltjes die kort in de lucht hangen. Buiten het lichaam overleeft het virus maar kort. Wie geen symptomen vertoont, vormt amper besmettingsgevaar. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen op de voet en volgen we hierin de adviezen van het RIVM en hebben we extra aandacht voor:
– Het schoonmaken van de verblijfsruimte en de zogenoemde “handcontactpunten” als lichtknopjes, nachtkastjes en deurklinken/knoppen worden met professionele middelen gereinigd.
– Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.

Ik heb een vakantie geboekt bij Recreatiecentrum de Kluft, maar in verband met het Coronavirus wil ik mijn vakantie afzeggen. Krijg ik het geld terug? Nederland, Recreatiecentrum de Kluft en de gemeente Steenwijkerland zijn niet ‘op slot gezet’ door de overheid. Indien u uw verblijf wilt annuleren vanwege het Coronavirus dan kunt u uw verblijfskosten niet terug ontvangen. Wel kijken wij graag met u naar een passende oplossing. Indien u contact met ons opneemt, wilt u dan zo vriendelijk willen zijn uw reserveringsnummer bij de hand te houden?

Getagd met , ,
Geplaatst in Geen categorie

Widget bootverhuur
Widget supplanken

Widget fietsverhuur2
widget-sloepverhuur>