Receptie.jpg

Receptie

Openingstijden

In de wintermaanden: november 2020 t/m maart 2021 is de receptie van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur geopend. Van 1 april tot 31 oktober 2021 is de receptie weer dagelijks geopend van 09.00 – 17.00 uur.

Weerribben wieden restaurant.JPG

Restaurant

Openingstijden

Het restaurant is van 1 april tot 31 oktober 2021 dagelijks geopend. In de winterperiode (november t/m maart) is het restaurant gesloten.

Restaurant de kluft (2).JPG

Snackbar

Openingstijden

De snackbar is van 1 april tot 31 oktober dagelijks geopend. In oktober kunt u zich voor de snackbar melden in het restaurant, zie openingstijden restaurant. In de winterperiode (november t/m maart) is de snackbar gesloten.

Weerribbenlodges (1).JPG

Accommodaties

Openingstijden

De Weerribbenlodges, Veenhuisjes, Tiny Houses en groepsaccommodatie zijn gedurende het hele jaar te reserveren. De trekkershutten en de hotelkamers zijn uitsluitend in het seizoen, van 1 april tot 31 oktober, beschikbaar. 

Camping slagboom.jpg

Servicepoint

Openingstijden

Onze campingwinkel is momenteel gesloten.

Als alternatief hebben wij een servicepoint in onze snackbar geopend. Zit u heerlijk aan uw bakje koffie en bent u bijvoorbeeld suiker vergeten? Dan kunt u dagelijks terecht bij ons servicepoint. In ons servicepoint vindt u een klein aanbod aan producten. Voor meer boodschappen kunt u bijvoorbeeld terecht in Oldemarkt

Van 1 april tot 31 oktober dagelijks geopend van 08.30 uur - 20.30 uur