Kamperen in de Weerribben

Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een prachtige camping en heeft een oppervlakte van ca. 15 hectare

Wilt u kamperen in de Weerribben? Bij Recreatiecentrum de Kluft bent u op het goede adres.
U vindt ons op de grens van Friesland en Overijssel, in het hart van Nationaal Park Weerribben – Wieden. Op het terrein zijn zo’n 275 kampeerplaatsen voor zowel vaste als toeristische gasten.

Genieten aan het water

Vrij zicht en stroomaansluiting

Vrijwel de meeste plaatsen hebben vrij zicht op het water en beschikken over een stroomaansluiting. De stroomcapaciteit bij Recreatiecentrum de Kluft bedraagt 6 ampère (1320 Watt). Tevens kunt u kamperen op ons trekkersveld, ook prachtig aan het water gelegen. Dit veld is speciaal ingericht voor het kamperen met een tent. 

Met een camper dient u een speciale camperplaats te reserveren. Zie hiervoor de pagina Camperplaatsen. 

U kunt op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur op de plaats terecht. De plaats moet voor 12.00 uur vrij zijn. Buiten het hoogseizoen is het eventueel mogelijk om langer te verblijven, dit in overleg met de receptie.

Camping Weerribben.JPG

Voorzieningen

Sanitair, campingwinkel en nog veel meer

Onze camping heeft centraal op het terrein gelegen een wasserette en goede sanitaire voorzieningen. Voor het warme water heeft u een sep-card (borg bedraagt € 5,00) nodig, het tarief voor warm water is € 0,24 per minuut. Voor de kinderen zijn er speciale kinderdouches aanwezig en ook zijn er mogelijkheden voor invalide gasten. Iedere ochtend zijn er verse broodjes verkrijgbaar vanuit onze broodboetiek. Vanaf het middaguur kunt u terecht in onze snackbar en restaurant voor lunch en diner.

Bekijk alle faciliteiten

Huisdieren en animatie

Zorgeloos genieten op de camping

Huisdieren zijn toegestaan op de daarvoor bestemde kampeerplaatsen. Gasten mogen maximaal 1 huisdier per kampeerplaats houden (uitzonderingen in overleg).

Huisdieren zijn welkom op: Jachthaven camping, kampeerplaats (op huisdierterrein), trekkersveld en camperplaatsen 515 tot 525. 

Voor de kinderen is er een prachtige speeltuin en een strandje met natuur-zwemwater in de Weerribben. Wegens omstandigheden hebben wij dit seizoen helaas geen recreatieteam. Wel is er een samenwerking met Staatsbosbeheer. Voor meer informatie kunt u terecht bij onze receptie. 

phone-2056487_1920.jpg

Draadloos internet

Al onze gasten kunnen gratis gebruik maken van het wifi netwerk

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken en wordt steeds belangrijker. Wij bieden het hierdoor geheel gratis aan! Let er wel op dat wij zogenaamd ‘camping WiFi’ aanbieden. Ons WiFi netwerk is dan ook niet geschikt om films te downloaden of online tv te kijken. De inloggevens kunt u terug vinden in de welkomsmail of bij de receptie.

Trekkersveld.jpg

Trekkersveld

Dit veld is ideaal voor bijvoorbeeld rondtrekkende fietsers of wandelaars. Het trekkersveld is ook zeer geschikt voor groepen, met meerdere kleine tentjes of één grote tent. Houdt u er wel rekening mee dat op ons trekkersveld geen stroom aanwezig is. Één unieke locatie gelegen aan de Kalenbergergracht, hier varen verschillende boten onze jachthaven binnen.