Hotel de Kluft

Ons hotel ligt midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Er zijn diverse mogelijkheden voor wandel-, fiets- en kanoroutes. De prachtige omgeving rondom hotel Weerribben ademt rust en stilte uit in een gebied van absolute schoonheid variëteit in flora en fauna.

Let op: vanaf 1 november t/m 31 maart zijn onze overige faciliteiten (zoals het restaurant, snackbar en verhuur) gesloten

Voorzieningen

8 nette ingerichte kamers

Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een hotel Weerribben met 8 kamers. Het zijn nette ingerichte kamers met douche en toilet, ook is er een televisie aanwezig. De kamers bevinden zich op de 1e etage, waar u met een trap kunt komen. Tevens kunt u gratis gebruik maken van ons WiFi netwerk in het hotel in de Weerribben. 

Van alle gemakken voorzien

Hotel gelegen boven het restaurant

Op de begane grond vindt u het restaurantgedeelte. Hier vindt iedere ochtend het ontbijt plaats. Het is in buffetvorm en bestaat uit o.a. vers gebakken broodjes, zoet en hartig beleg, yoghurt, vers fruit, muesli, koffie, thee en verse jus d’orange. Tevens kunt u in ons restaurant lunchen en vanaf 17.00 uur dineren.

Inchecken is bij de receptie mogelijk vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur uit te checken in het restaurant.

Zowel het hotel als het restaurant is geopend van 1 april t/m 31 oktober, daarbuiten mogelijk op aanvraag!

Tarieven Hotel 2024

Tarief
2 pers. hotelkamer met douche / toilet € 78,50 p.n.
2 pers. pensionkamer met gedeelde douche / toilet € 65,00 p.n.
Extra bed volwassene € 23,10 p.n.
Extra bed kind tot 12 jaar € 15,75 p.n.
   
Toeristenbelasting € 1,20 p.p.p.n.
Milieukosten € 0,60 p.p.p.n.
Reserveren