Maak gratis gebruik van ons WiFi netwerk

Wi-Fi netwerk

Al onze gasten kunnen gratis gebruik maken van het draadloze netwerk. U kunt de inloggegevens vinden op de aankomstnotificatie, welke u 2 dagen voor aankomst van ons ontvangt. Ook kunt u de code opvragen bij de receptie om vervolgens verbinding met ons netwerk te maken. De WiFi is beschikbaar op de camping, Veenhuisjes, trekkershutten, Tiny Houses en jachthaven. Let wel, onze camping bevindt zich middenin de natuur, waardoor het ontvangst niet altijd optimaal kan zijn. Heeft u een belangrijke afspraak, wilt u werken vanaf uw vakantieverblijf of een film downloaden? U bent van harte welkom in ons restaurant, hier is een sterke WiFi verbinding. 

De Weerribbenlodges hebben elk een eigen WiFi netwerk, deze inloggegevens vindt u in de lodge zelf.

Ook de groepsacommodatie beschikt over een eigen WiFi verbinding. 

Oplaadpunt camping.jpg

Oplaadpunt

Bij Recreatiecentrum de Kluft

Op een van onze parkeerplaatsen op het recreatiecentrum bevindt zich een oplaadpunt waar u gemakkelijk uw elektrische auto kunt opladen. 

Eenmaal bij het laadstation op de camping, identificeert u uw elektrische auto met de laadpas, waarna het laadpunt wordt vrijgegeven. Is uw elektrische auto volledig opgeladen? Verplaats uw auto naar een reguliere parkeerplaats om andere elektrische rijders toegang te geven tot het laadpunt.

Ons oplaadpunt is uitsluitend bedoelt voor gasten van onze camping. Het oplaadpunt bevindt zich achter de slagboom. Voor meer informatie kunt u zich melden bij onze receptie.