Maak gratis gebruik van ons WiFi netwerk!

Wi-Fi netwerk

Al onze gasten kunnen gratis gebruik maken van het draadloze netwerk. U kunt heel eenvoudig de inloggegevens opvragen bij de receptie om vervolgens verbinding met ons netwerk te maken. De WiFi is beschikbaar in het hotel-restaurant, Veenhuisjes, trekkershutten, Tiny Houses, jachthaven, groepsaccommodatie en de gehele camping.

De Weerribbenlodges hebben elk een eigen WiFi netwerk, deze inloggegevens vindt u in de lodge zelf.

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken en wordt steeds belangrijker. Wij bieden het hierdoor geheel gratis aan! Let er wel op dat wij zogenaamd ‘camping WiFi’ aanbieden. Ons WiFi netwerk is dan ook niet geschikt om films te downloaden of online tv te kijken.

Oplaadpunt camping.jpg

Oplaadpunt

Bij Recreatiecentrum de Kluft

Op een van onze parkeerplaatsen op het recreatiecentrum bevindt zich een oplaadpunt waar u gemakkelijk uw elektrische auto kunt opladen. 

Eenmaal bij het laadstation op de camping, identificeert u uw elektrische auto met de laadpas, waarna het laadpunt wordt vrijgegeven. Is uw elektrische auto volledig opgeladen? Verplaats uw auto naar een reguliere parkeerplaats om andere elektrische rijders toegang te geven tot het laadpunt.

Ons oplaadpunt is uitsluitend bedoelt voor gasten van onze camping. Het oplaadpunt bevindt zich achter de slagboom. Voor meer informatie kunt u zich melden bij onze receptie.