Tiny House

Boek nu je vakantie!

Tiny House

Vanaf juli 2019 kunt u bij ons terecht voor het huren van een Tiny House, prachtig gelegen in het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Deze unieke en slim ingerichte woning is gelegen bij de jachthaven, naast de groepsaccommodatie en heeft een prachtig uitzicht op de Kalenbergergracht.

Een Tiny House biedt slaapplaats aan vier tot vijf personen, mogelijk twee volwassenen en drie kinderen of vier volwassenen. De accommodatie is voorzien van eigen douche en toilet, volledig uitgeruste keuken met koelkast en combimagnetron en een comfortabele leefruimte met gezellige eethoek. Ook is het mogelijk om uw huisdier mee te brengen, huisdieren zijn namelijk toegestaan in deze accommodatie.

De glazen schuifpui, met prachtig zicht op de Kalenbergergracht, maakt het verblijf in een Tiny House een unieke belevenis. Op Recreatiecentrum de Kluft zijn drie Tiny Houses aanwezig. In de winter erop uit? Dat is mogelijk in een Tiny House! 

Bekijk de mogelijkheden

Faciliteiten

U kunt op de dag van aankomst vanaf 15.00 uur in een Tiny House terecht; bij vertrek dient u voor 10.00 uur de accommodatie vrij te geven. U wordt geacht het Tiny House schoon en opgeruimd achter te laten.