Weerribbenlodge (4 personen)

Weerribbenlodges (4).JPG
Boek nu je vakantie!

Weerribbenlodge 4 personen

Wij bieden u een luxe verblijf op ons recreatiecentrum met onze Weerribbenlodges; dit zijn bungalows direct aan het water gelegen op een schiereiland. In totaal zijn er 10 Weerribbenlodges: 5 van deze lodges zijn geschikt voor maximaal vier personen, de overige 5 voor maximaal zes personen. Alle lodges hebben een veranda en een groot terras. U kunt aanleggen, zwemmen, vissen of gewoon genieten van het uitzicht over het water. Een bootje tot 6 meter kunt u heel goed aanmeren bij de Lodges. 

De Lodges voor vier personen hebben een slaapkamer met een tweepersoonsbed en nog een slaapkamer met een stapelbed. Op de kaart kunt u de locatie van de Weerribbenlodges zien. De nummers 1 t/m 5 zijn geschikt voor vier personen. De nummers 6 t/m 10 zijn ingericht voor zes personen. 

Bekijk de mogelijkheden
Bekijk de virtuele tour

Faciliteiten

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur in de Weerribbenlodge terecht. Bij vertrek dient u voor 10.00 uur de lodge vrij te geven. U wordt geacht alles veegvrij en opgeruimd achter te laten en het afval in de daarvoor bestemde container te deponeren. De borg wordt, na controle, teruggestort op uw bankrekening. Huisdieren zijn niet toegestaan.