Weerribbenlodge (6 personen)

Weerribbenlodge de kluft.JPG
Boek nu je vakantie!

Weerribbenlodge (6 personen)

Wij bieden u een luxe verblijf in ons recreatiecentrum met onze Weerribbenlodges; dit zijn bungalows direct aan het water gelegen op een schiereiland. In totaal 10 Weerribbenlodges: 5 van deze lodges zijn geschikt voor maximaal vier personen (ca. 42m2), de overige 5 voor maximaal zes personen (ca. 52m2). Alle lodges hebben een overdekte veranda en een groot terras (36m2). U kunt aanleggen, zwemmen, vissen of gewoon genieten van het uitzicht over het water met boten tot 6 meter voor de stijgbuis.

De Lodges voor zes personen hebben drie slaapkamers: een met een tweepersoonsbed, een met twee eenpersoonsbedden en een alkoof erboven. De nummers 6 t / m 10 zijn bedoeld voor zes personen. Op de kaart kunt u de locatie van de Weerribbenlodges zien.

Bekijk de mogelijkheden
Bekijk de virtuele tour

Faciliteiten

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur in de Weerribbenlodge terecht. Bij vertrek dient u voor 11.00 uur de lodge vrij te geven. U wordt geacht alles veegvrij en opgeruimd achter te laten en het afval in de daarvoor bestemde container te deponeren. De borg wordt, na controle, teruggestort op uw bankrekening. Huisdieren zijn niet toegestaan.