Hotel

hotel_weerribben

COVID-19, in het weekend van 20 mei tot 24 mei 2020 en het weekend van 29 mei tot 31 mei is het, uitsluitend voor hotelgasten (op reservering), mogelijk om te ontbijten en te dineren in ons restaurant. 

Ons hotel ligt midden in Nationaal Park Weerribben-Wieden. Er zijn diverse mogelijkheden voor wandel-, fiets- en kanoroutes. De prachtige omgeving rondom hotel Weerribben ademt rust en stilte uit in een gebied van absolute schoonheid variëteit in flora en fauna.

Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een hotel Weerribben met 8 kamers. Het zijn netjes ingerichte kamers met douche en toilet, ook is er een televisie aanwezig. De kamers bevinden zich op de 1e etage, waar u met een trap kunt komen. Tevens kunt u gratis gebruik maken van ons gratis WiFi netwerk in het hotel in de Weerribben.

Op de begane grond vindt u het restaurantgedeelte. Hier vindt iedere ochtend het ontbijt plaats. Het is in de vorm van een lopend buffet en bestaat uit o.a. vers gebakken broodjes, zoet en hartig beleg, koffie, thee en jus d’orange.  Tevens kunt u in ons restaurant lunchen en vanaf 17.00 uur dineren.

Inchecken is bij de receptie mogelijk vanaf 15.00 uur. Op de dag van vertrek dient u voor 11.00 uur uit te checken in het restaurant.

Geopend van 1 april t/m 31 oktober, daarbuiten mogelijk op aanvraag!

virtueletour Klik hier voor de virtuele tour

boeknu
informatie aanvraag
Aanvullende informatie:
Tarieven
Voorwaarden
ReglementHotel arrangementen
Foto collage
hotel_weerribben_kluft hotel_weerribben
kluft_restaurant_3 restaurant_groepen_3

Widget bootverhuur
Widget supplanken

Widget fietsverhuur2
widget-sloepverhuur>