Jachthaven

weerribben_ossenzijl_jachthaven

Onze jachthaven ligt op een unieke locatie in Nationaal Park Weerribben-Wieden, precies op de grens van Overijssel en Friesland. Van hier uit kunt u prachtige dag- of meerdaagse tochten maken. Een bezoek aan het historische dorp Blokzijl, Giethoorn (ook wel klein Venetië genoemd), de Friese meren of aan een van de bekendste Friese watersportplaatsen; Lemmer. Het waterrijke gebied rond Ossenzijl biedt de recreant grote gevarieerdheid aan natuurschoon. In dit bijzondere gebied ligt uw thuishaven. Om ’s avonds of na enkele dagen weer terug te keren op uw vaste seizoen-/jaarplaats of gewoon voor enkele dagen als passant.

Onze jachthaven Weerribben beschikt over 200 plaatsen, zowel passantenplaatsen als seizoens- en jaarplaatsen, met wal- en boxplaatsen, met of zonder stroomaansluiting. U kunt er gebruik maken van een water inlaadpunt, vuilwater afzuigpunt, wasserette, goede sanitaire voorzieningen, daar ook mogelijkheden voor invalidegasten en speciale kinderdouches en gratis draadloos internet.

Wij bieden u volop mogelijkheden om te genieten en te ontspannen van het prachtige natuurgebied van Noordwest Overijssel. Onze jachthaven Weerribben geeft u rust en ruimte in combinatie met veel extra’s zoals op deze website te zien is. Wij heten u dan ook van harte welkom als passant of vaste gast in onze jachthaven Weerribben bij Recreatiecentrum de Kluft.

boeknu

Passantentarief per dag per meter bootlengte
Elektra per dag
 € 1,40
€ 3,35
Zomertarief 01-04-2021 t/m 31-10-2021
per meter bootlengte
€ 99,95
Jaartarief 01-04-2021 t/m 31-03-2022
per meter bootlengte
€ 120,00
Elektra aansluiting € 194,95
Walplaats € 66,95
Ligplaats (bij bootje) € 222,80
Watertoeristenbelasting 2020 € 36,30
Aanvullende informatie:
Voorwaarden
Reglement
Zomer of jaarplaatsen 2021
Foto collage
gratis_wifi_jachthaven_kluft

virtueletour Klik hier voor de virtuele tour

map   Klik hier voor de plattegrond

Widget bootverhuur
Widget supplanken

Widget fietsverhuur2
widget-sloepverhuur>