Camping

alles_canping

Wilt u kamperen in de Weerribben? Bij Recreatiecentrum de Kluft bent u op het goede adres. U vindt ons op de grens van Friesland en Overijssel, in het hart van Nationaal Park Weerribben – Wieden.

Recreatiecentrum de Kluft beschikt over een prachtige camping en heeft een oppervlakte van ca. 15 hectare. Op het terrein zijn zo’n 275 kampeerplaatsen voor zowel vaste als toeristische gasten. Vrijwel de meeste plaatsen hebben vrij zicht op het water en beschikken over een stroomaansluiting. De stroomcapaciteit bij recreatiecentrum de Kluft bedraagt 6 ampère (1320 Watt). Tevens kunt u kamperen op ons trekkersveld, ook prachtig aan het water gelegen. Dit veld is speciaal ingericht voor het kamperen met een tent.

U kunt op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur op de plaats terecht. De plaats moet voor 12.00 uur vrij zijn. Buiten het hoogseizoen is het eventueel mogelijk om langer te verblijven, dit in overleg met de receptie.

map Klik hier voor de plattegrond

virtueletour Klik hier voor de virtuele tour

Onze camping heeft centraal gelegen over het terrein een wasserette en goede sanitaire voorzieningen. Voor de kinderen zijn er speciale kinderdouches aanwezig en ook zijn er mogelijkheden voor invalide gasten. Iedere ochtend zijn er verse broodjes verkrijgbaar vanuit onze broodboetiek en vanaf Hemelvaart hebben wij ook de campingwinkel op het jachthaventerrein geopend. Vanaf het middaguur kunt u terecht in onze snackbar en restaurant voor lunch en diner.

Huisdieren zijn toegestaan op de daarvoor bestemde kampeerplaatsen. Gasten mogen maximaal 1 huisdier per kampeerplaats houden (uitzonderingen in overleg).

Voor de kinderen is er een prachtige speeltuin en een strandje met natuur-zwemwater in de Weerribben. Daarnaast is er een recreatieteam aanwezig met Hemelvaart, Pinksteren en tijdens het hoogseizoen. Zij organiseren een wekelijks programma voor kinderen t/m 12 jaar.

Tenslotte beschikt recreatiecentrum de Kluft over draadloos internet. Het bereik is over de gehele camping en u kunt hier gedurende uw verblijf kosteloos gebruik van maken. U kunt de inloggegevens bij de receptie verkrijgen en daarmee inloggen met uw eigen laptop.

Om alvast een indruk van onze camping in de Weerribben te krijgen kunt u hier de foto collage van bekijken.

boeknu informatie aanvraag
Aanvullende informatie:
Tarieven
Voorwaarden
Reglement
Privacy Statement
Beschikbare seizoensplaatsen
Foto collage
download
camping1 camping3
camping4 camping5

Widget bootverhuur
Widget supplanken

Widget fietsverhuur2
widget-sloepverhuur>