Weerribben Lodge 4 of 6 persoons

alles_lodges

Weerribben lodge

Een luxe manier om het campinggevoel te beleven. Door de overdekte veranda kunt u altijd genieten van het uitzicht op het water. Vanaf het terras kunt u zwemmen, vissen of kanoën. Gaat u op vakantie met de sloep? Een sloep tot 6 meter kunt u uitstekend bij de lodges aanleggen. 

Sinds 2012 zijn de Weerribben lodges in de verhuur. Een Weerribben lodge is een soort kampeerbungalow, prachtig aan het water gelegen op het schiereiland waar ook het strandje zich bevindt. Totaal beschikken wij over 10 Weerribben lodges, waarvan er 5 vierpersoons (± 42 m2) en 5 zespersoons (± 52 m2) incl. overdekte veranda en een groot terras van 36 m2 zijn.

Weerribben Lodge 4 personen

De vierpersoons Weerribben lodges hebben één slaapkamer met een tweepersoonsbed en één slaapkamer met stapelbed. De nummers 1 t/m 5 zijn ingericht voor 4 personen en met voorkeur te reserveren.  Op de plattegrond kunt u zien waar de lodges gesitueerd zijn.

Weerribben Lodge 6 personen

De zespersoons Weerribben lodges hebben drie slaapkamers; één met tweepersoonsbed, één met twee eenpersoons bedden en boven een beddenstee.  De nummers 6 t/m 10 zijn ingericht voor 6 personen en met voorkeur te reserveren. Op de plattegrond kunt u zien waar de lodges gesitueerd zijn.

Aanwezig in de Weerribbenlodges:

  • Compleet gemeubileerd
  • Een ingerichte keuken met koffiezetapparaat (filter), koelkast en vaatwasser.
  • Een televisie
  • Een badkamer met wastafel, douche en toilet
  • Op het terras is tuinmeubilair aanwezig
  • Beddengoed (met matras, kussen, dekbed, hoeslaken, kussensloop en dekbedovertrek)

Op de dag van aankomst kunt u vanaf 15.00 uur in de Weerribben lodge terecht. Bij vertrek dient u voor 11.00 uur de lodge vrij te geven. U wordt geacht alles veegvrij en opgeruimd achter te laten en het afval in de daarvoor bestemde container te deponeren. De borg wordt, na controle, teruggestort op uw bankrekening. Huisdieren zijn niet toegestaan.

boeknu informatie aanvraag
map Klik hier voor de plattegrondvirtueletour Klik hier voor de virtuele tour
Aanvullende informatie:
Tarieven
Voorwaarden
Reglement

Afbeeldingen

Weerribben_lodge Weerribben_lodges
 Weerribbenlodge Ossenzijl Kluft Weerribben  Vissen Weerribbenlodge de Kluft
lodge_weerribben Weerribben_lodge

Widget bootverhuur
Widget supplanken

Widget fietsverhuur2
widget-sloepverhuur>