Maak gratis gebruik van ons WiFi netwerk!

Wi-Fi netwerk

Al onze gasten kunnen gratis gebruik maken van het draadloze netwerk. U kunt heel eenvoudig de inloggegevens opvragen bij de receptie om vervolgens verbinding met ons netwerk te maken. De WiFi is beschikbaar in het hotel-restaurant, Veenhuisjes, trekkershutten, Tiny Houses, jachthaven, groepsaccommodatie en de gehele camping.

De Weerribbenlodges hebben elk een eigen WiFi netwerk, deze inloggegevens vindt u in de lodge zelf.

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken en wordt steeds belangrijker. Wij bieden het hierdoor geheel gratis aan! Let er wel op dat wij zogenaamd ‘camping WiFi’ aanbieden. Ons WiFi netwerk is dan ook niet geschikt om films te downloaden of online tv te kijken.

Oplaadpunt camping.jpg

Oplaadpunt

Sinds kort bij Recreatiecentrum de Kluft

Wij beschikken over een oplaadpunt waar je gemakkelijk je elektrische auto kunt opladen op onze parkeerplaats. Elke dag beschik je weer over een volle accu, zodat je de leukste uitjes in de omgeving kunt maken.

Eenmaal bij het laadstation op de camping, identificeer je je elektrische auto met je laadpas, waarna het laadpunt wordt vrijgegeven. Is je elektrische auto volledig opgeladen? Verplaats je elektrische auto dan naar een reguliere parkeerplaats om andere elektrische rijders toegang te geven tot het laadpunt.

Ons oplaadpunt is uitsluitend bedoelt voor gasten van onze camping, deze bevindt zich 
achter de slagboom. Voor meer informatie kunt u zich melden bij onze receptie.