Jachthaven Weerribben

Onze jachthaven ligt op een unieke locatie in Nationaal Park Weerribben-Wieden, precies op de grens van Overijssel en Friesland

Van hieruit kunt u prachtige dag- of meerdaagse tochten maken. Een bezoek aan het historische dorp Blokzijl, Giethoorn (ook wel klein Venetië genoemd), de Friese meren of aan een van de bekendste Friese watersportplaatsen; Lemmer. Het waterrijke gebied rond Ossenzijl biedt de recreant grote gevarieerdheid aan natuurschoon. In dit bijzondere gebied ligt uw thuishaven. Om ’s avonds of na enkele dagen weer terug te keren op uw vaste seizoen-/jaarplaats of gewoon voor enkele dagen als passant.

Jachthaven.jpg

Voorzieningen

Onze jachthaven Weerribben beschikt over 200 plaatsen

Zowel passantenplaatsen als seizoens- en jaarplaatsen, met wal- en boxplaatsen, met of zonder stroomaansluiting.

U kunt er gebruik maken van een water inlaadpunt, vuilwater afzuigpunt, wasserette, gratis gebruik van WiFi en goede sanitaire voorzieningen met ook mogelijkheden voor invalidegasten en speciale kinderdouches.

Jachthaven (4).jpg

Rust en ruimte

Wij bieden u volop mogelijkheden om te genieten en te ontspannen van het prachtige natuurgebied van Noordwest Overijssel

Onze jachthaven Weerribben geeft u rust en ruimte in combinatie met vele extra’s zoals op deze website te zien is. Wij heten u dan ook van harte welkom als passant of vaste gast in onze jachthaven Weerribben bij Recreatiecentrum de Kluft.

Tarieven jachthaven

Tarief
Passantentarief per dag per meter bootlengte € 1,40
Elektra per dag € 3,35
Zomertarief 01-04-2021 t/m 31-10-2021 per meter bootlengte € 99,95
Jaartarief 01-04-2021 t/m 31-03-2022 per meter bootlengte € 120,00
Elektra aansluiting € 194,95
Walplaats € 66,95
Ligplaats (bij bootje) € 222,80
Watertoeristenbelasting 2021 € 36,30

Bootplaats reserveren