Verhuur van kano's, fluisterboten, kajaks en sups

Ontdek de Weerribben ter water

Gaat u een dagje eropuit in Overijssel? Verken dan het mooie natuurgebied de Weerribben per boot! Bij Recreatiecentrum de Kluft kunt u terecht voor de verhuur van verschillende boten. Stap aan boord en ontdek het prachtige natuurgebied per kano, sloep of fluisterboot. Het is ook mogelijk om een supplank of kajak te huren.

Bootverhuur
Fluisterboot.jpg

Ontdek de verschillende boten

Recreatiecentrum de Kluft heeft verschillende bootverhuuropties, perfect voor het ontdekken van de wateren van Overijssel. Kies uit een van verschillende boten en ga op pad voor een onvergetelijke dag op het water. Het is ook mogelijk om de boten gedurende de hele dag te huren.

Bootverhuur Opties

Rustig varen in de Fluisterboot

In de fluisterboot kunt u met max. 6 personen je het natuurgebied in alle rust ontdekken. Er zijn diverse routes uitgezet, van maximaal 4,5 uur.

Op pad met de Elektrische Sloep

Geniet samen met vrienden of familie van een dagje varen in Overijssel op onze elektrische sloepen. De elektrische sloepen zijn voor 6 personen of 8 personen te huren.

Peddelen in een Kajak of Kano

Ontdek Overijssel in een kajak of Canadese kano en peddel door de smalle slootjes en open meren. Kies uit verschillende routes en ontdek de natuur op jouw tempo. 

Nieuw: Supplanken

Ga voor een unieke ervaring en huur een supplank om het gebied optimaal te beleven. Er zijn schitterende routes beschikbaar van 7 tot 14 kilometer.

Kanoen Nationaal Park Weerribben Wieden WaterReijk.jpg

Vaarroutes Overijssel

3 uitgestippelde routes om de Weerribben te ontdekken

Het water en prachtige natuur van Overijssel is optimaal te beleven per boot. Bij de receptie ontvangt u een gedetailleerde routekaart. Er zijn door de ANWB en het Staatsbosbeheer drie prachtige routes voor u uitgestippeld:

  1. Ossenzijlroute (7 km.): deze voer u door het noorden van de Weerribben.
  2. Kalenbergroute (8 km.): hiermee ziet u het hart van de Weerribben
  3. Weerribbenroute (14 km.): vrijwel door het hele gebied wordt ontdekt met deze route
Sloepverhuur.jpg

Mogelijkheden voor op de boot

Een hapje en drankje voor onderweg

Zin in een lekker hapje en drankje voor onderweg? Dan hebben we daarvoor verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van het pakket krijgt u koffie, thee, fris, verschillende broodjes en beleg. Kies uit een lunchpakket, picknickmand of Weerribbenmand en maak uw dag compleet.

Weerribben-Wieden 2020 ©MarketingOost Nationaal Park en veenhart (40).jpg

Huur nu uw boot in Overijssel

Ga op avontuur op de Weerribben

Al zin gekregen om het natuurgebied in Overijssel te ontdekken? Reserveer dan nu uw boot voor een onvergetelijke dag op de Weerribben.

Huur uw boot!