Met de camper naar Overijssel

Gaat u met de camper op pad? Kom dan naar Recreatiecentrum de Kluft!

We hebben prachtige camperplaatsen aan of dicht bij het water voor een geweldige ervaring. Gelegen midden in de Weerribben kunt u genieten van de omgeving en is er genoeg te doen op en rondom de camping.

Camperplaats reserveren
Camping aan het water Weerribben Wieden.jpg

Voorzieningen camperplaatsen

De camperplaatsen in Overijssel liggen aan het water, waar u geniet van alle rust en natuur. Hiernaast is er ook genoeg te doen op en rondom de camping. Verder hebben we ook verschillende voorzieningen op de camping:

  • Honden welkom: uw trouwe viervoeter is welkom op de daarvoor bestemde plaatsen.
  • Sanitaire voorzieningen: warm water met een sep-card en speciale kinderdouches aanwezig.
  • 6 ampère stroom en gratis WiFi op het park: zo bent u altijd bereikbaar.
  • Stortplaats: uw chemisch toilet kan hier geleegd worden.
Meer over onze camperplaatsen
restaurant+de+kluft.jpg

Faciliteiten op de camping

Komt u met de camper naar de Kluft in Overijssel? Dan komt u niets tekort! We hebben verschillende faciliteiten om uw vakantie zorgeloos te maken.

Servicepoint

Boter, vleeswaren of vuilniszakken vergeten? Voor dit en andere kleine boodschappen kunt u terecht bij het servicepoint. Verder is hier ook de broodboetiek voor versgebakken brood, jus d’orange en koffie.

Snackbar en restaurant

Geen zin om zelf te koken in de camper? Schuif dan aan in ons restaurant voor koffie, lunch of diner. Voor een lekkere snack, friet en pizza’s kunt u terecht in de snackbar.

Bootverhuur en fietsverhuur in Overijssel

Naast de fijne camperplaatsen en camping, is er genoeg te ontdekken in de omgeving. Bij de Kluft bieden we bootverhuur en fietsverhuur aan. Zo kunt u op uw eigen manier de Weerribben in Overijssel ontdekken.

Bootverhuur

Beleef de Weerribben optimaal per boot! Er zijn verschillende soorten boten te huur en diverse routes te varen. Kies u voor een fluisterboot, kano, sloep, of sup?

Fietsverhuur

Ook op de fiets is er genoeg te ontdekken. Ga zelf op pad of volg een van de uitgestippelde routes. Er zijn naast normale fietsen, elektrische fietsen beschikbaar voor wat extra ondersteuning.

Dorpjes ontdekken in Overijssel

Het leuke aan Overijssel zijn de dorpjes met de bijzondere namen. Zo is er ‘Nederland’ en ‘Muggenbeet’. Verder is er natuurlijk Giethoorn en het minder bekende, maar even leuke Belt-Schutsloot. Andere aanraders in de omgeving:

  • Lemmer: een oud vissersdorpje dat veel watersporters aantrekt. Ook staat hier het D.F. Woude gemaal, het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld.
  • Steenwijk: het economisch en sociaal-cultureel centrum van Noordwest-Overijssel.
  • Kuinre: voor een mooie wandeling moet u hier zijn. Een oud, groot en afwisselend bos met verschillende wandelroutes.
  • Vollenhove: een karakteristiek Zuiderzeestadje met historische gebouwen en ruïnes.
Kamperen waterkant.jpg

Camperplaats in Overijssel boeken

Boek nu uw vakantie!

Heeft u al zin in een campervakantie in Overijssel? Kom dan naar recreatiepark de Kluft en geniet van de prachtige camperplaatsen aan het water en de geweldige omgeving. We heten u van harte welkom.
Ja, ik wil op vakantie!