Veel gestelde vragen over Corona

Ons Recreatiecentrum is tijdens de lockdown geopend. Op het recreatiecentrum camping kunt u, ondanks alles, genieten van rust en ruimte. Er zijn diverse maatregelen genomen om te voldoen aan de maatregelen van het RIVM. 

Wij faciliteren een veilig vakantieverblijf en willen u vragen hierin uw eigen verantwoordelijkheid te nemen en de basisregels op te volgen zoals deze landelijk gelden: houd 1,5 meter afstand, draag een mondkapje in de binnenfaciliteiten, hoest en nies in uw elleboog, was uw handen stuk en laat u testen en ga naar huis indien u coronaklachten krijgt.

Wandern-Weerribben-Wieden-Nationalpark-36.jpg

Faciliteiten

Sanitairgebouwen:
De sanitairgebouwen zijn geopend. Bij ieder sanitairgebouw dient u het eenrichtingsverkeer aan te houden, zodat u andere gasten niet hoeft te passeren. In elk toilet gebouw hangt een zeepdispencer met speciale desinfectiezeep. Tijdens de schoonmaak van het toiletgebouw, zullen wij het gebouw tijdelijk sluiten.

Horeca:
De horeca is dagelijks geopend, wel hanteren wij de maatregelen van het kabinet.

Snackbar:
Onze snackbar is geopend voor afhaalmaaltijden. We vragen u buiten, bij de statafel uw bestelling in te vullen op een briefje. Vervolgens binnen bestellen en buiten te wachten op uw maaltijd. Uw bestelling wordt buiten bij u gebracht. 

Campingwinkel:
De campingwinkel is gesloten. In plaats hiervan hebben we een servicepoint ontwikkelt in de snackbar voor kleine, hoognodige boodschappen. Er mag maar één persoon tegelijk naar binnen.

Receptie:
Receptie is dagelijks geopend van 09:00 uur tot 17:00 uur. We willen u vragen met één persoon per groep de receptie te betreden.

Verhuur:
Ons verhuur is dagelijks geopend. Graag van tevoren reserveren via onze website. 
Ook voor onze bootverhuur gelden de maatregelen van het kabinet.

Wandern-Weerribben-Wieden-Nationalpark-27.jpg

Camping

Bezoek:
Volgens de landelijke maatregelen mag er 3 persoon per dag op bezoek komen en dient er 1,5 meter afstand te worden gehouden. Dit is uw eigen verantwoordelijkheid.

Met hoeveel personen mag ik komen overnachten?
Het is toegestaan om met uw eigen huishouden in dezelfde accomodatie te verblijven of 3 personen uit verschillende huishoudens als onderling de 1,5 meter regel zoveel mogelijk nageleefd wordt. Dit is ieders eigen verantwoordelijkheid. Kinderen tot 13 jaar tellen niet mee.Camping-Weerribben-Wieden-Nationalpark-29.jpg

Annuleren

Ik wil annuleringen in verband met het Coronavirus:
Wij volgen te allen tijde de maatregelen en de adviezen van het RIVM en de Rijksoverheid. Indien wij geen gasten mogen ontvangen en verplicht gesloten moet blijven, zullen wij op dat moment beslissen welke oplossing wij u kunnen bieden.

Is Covid19 een geldige annuleringsreden?
Corona is geen geldige annuleringsreden. Wel zullen wij samen met u naar een oplossing kijken. Hierbij hanteren wij de HISWA-RECON voorwaarden.