Kamperen in Overijssel

Kamperen in de Weerribben, een ervaring die niet snel geëvenaard kan worden. Want als u denkt aan kamperen in Overijssel, denken wij: prachtig kamperen aan het water van een uniek natuurgebied: Nationaal Park Weerribben-Wieden.

- Ca. 275 kampeerplaatsen
- Vrij zicht en stroomaansluiting
- Honden zijn toegestaan

Bekijk onze kampeerplaatsen
Camping Weerribben.JPG

Uw kampeervakantie begint bij De Kluft

Dat doet u in het hart van Nationaal Park Weerribben Wieden. Op een prachtige plekje aan het water geniet u van een heerlijke kampeervakantie. Natuurlijk wel met de nodige kampeervoorzieningen zoals een stroomaansluiting (1320 Watt).

Aankomst vanaf 14:00 uur en vertrek tot 12:00 uur. Buiten het hoogseizoen is het eventueel mogelijk om daarvan af te wijken, dit in overleg met de receptie.

Camping (4).jpg

Onze faciliteiten en voorzieningen

Onze camping heeft centraal op het terrein gelegen een wasserette en goede sanitaire voorzieningen. Warm water middels een sep-card (borg bedraagt € 5,00). Tarief voor warm water is € 0,24 per minuut. Er zijn ook kinderdouches.

Broodjes in de ochtend

Dat maakt de kampeervakantie toch net iets specialer. Iedere ochtend zijn er bij onze broodboetiek verse broodjes af te halen.

Jachthaven (3).jpg

Een hapje eten

Even lekker uiteten of een snack scoren? Dan kunt u terecht in onze snackbar en restaurant. Zowel buffetvorm als a la carte is mogelijk.

Jachthaven Weerribben

Dé plek voor het aanmeren van uw boot, startpunt van uw ontdekkingstocht of om mooie boten te spotten. Kom zeker eens langs!

Wi-Fi

Gedurende uw kampeervakantie kunt u gratis gebruikmaken van ons Wi-Fi-netwerk. De inloggegevens staan op de aankomstnotificatie.

En nog veel meer…

Er is zoveel te doen en beleven op ons kampeerterrein in Overijssel dat u zich elke dag uitstekend kan vermaken. Wat dacht u van;

  • Een bootje, sloep, kano of fiets huren;
  • Een middagje vissen;
  • Meedoen met het animatieteam (voor de kinderen);
  • Of lekker genieten aan het water.

Tot snel bij De Kluft

kamperen-overijssel.jpg

Wanneer komt u kamperen in Overijssel?

Een prachtige kampeervakantie, dat beleeft u op onze camping in Overijssel. Heerlijk genieten aan het water, met fijne kampeervoorzieningen en een gezellige sfeer. Tot snel in de Weerribben! 

Lees meer